Esplanart

Maquinària

Disposem de la maquinària més productiva per realitzar els treballs de moviments de terres, el que acompanyat amb els nostres especialistes únics fan que el producte final sigui el més econòmic per els nostres clients.

Busquem els millors acabats per la seva finca i amb la qualitat més  alta del producte final.

Els equips que utilitzem per a dur a terme aquesta activitat són els següents:

  • Bulldozer de 40tn amb tres rippers (subsuladors)
  • Tractors de més de 300cv amb tragelles Martorell de 14, 12 i 10 metres cúbics.
  • Refinadores laser de 5 metres de tall.
  • Subsuladors, despedregadores, arada de desfons per tractors de 300cv, etc….
  • Maquina d’arrancar ceps, oliveres i  ametllers  en cultius intensius, amb una amplada de treball de 1.20 metres deixant la superfície mes gran lliure d’arrels i on el mateix tractor apila les restes sense necessitat de que vingui una altra maquina a acabar la feina.

També disposem d’un ventall de col·laboradors que ens permeten disposar de tot tipus de maquinària necessària per a altres treballs, perquè el client no li calgui contractar cap més empresa de servei diferent a la nostra.

 

A continuació podeu veure un audiovisual d’una màquina arrencadora d’alt rendiment, que marca la diferència i dóna a Esplanart un plus en aquest tipus de tasques.

A continuació podeu veure un audiovisual d’una màquina rasadora d’alta capacitat que permet plantar en terrenys durs. Aquesta opció aporta una gran optimització del rec gràcies a una canalització de l’aigua de la pluja cap a les mateixes rases.
Amb aquest sistema aprofitem al màxim l’aigua i nodrim d’una manera especial la planta.